Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Borrevejle Camping og Hytotel


Borrevejle Camping er en moderne, velbeliggende campingplads kun ca. 40 km fra København.

Campingpladsen ligger i et fredet, naturskønt område ved Roskilde Fjord. Der er fra campingpladsen gode trafikale forbindelser, der hurtigt bringer Dem til Roskilde by - med gode indkøbsmuligheder - og til de mange seværdigheder i det historiske område omkring Roskilde. Ønsker De at se Københavns seværdigheder, er der også hurtig og nem transport til hovedstaden.

Borrevejle Camping kan på grund af sin gode beliggenhed tilbyde mange forskellige aktiviteter. Campingpladsen kan tilbyde Dem en ferie i naturen. Campingpladsen er nabo til Lindenborgskoven og Roskilde Fjord, der kan nydes på lange traveture.Upload dine billeder

   Anmeld Borrevejle Camping og Hytotel   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 46400140 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hornsherredvej 3, 4060 Kirke Såby


   Anmeld Borrevejle Camping og Hytotel   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Borrevejle Camping og Hytotel.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Borrevejle Camping og Hytotel. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Borrevejle Camping og Hytotel

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Borrevejle Camping og Hytotel:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Borrevejle Camping og Hytotel en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Borrevejle Camping og Hytotel. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Borrevejle Camping og Hytotel egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Borrevejle Camping og Hytotel før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.