Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Bremdal Camping


Bremdal Camping er en hyggelig familieplads beliggende direkte ved børnevenlig badestrand med bademole. Pladsen er opdelt i afsnit med god læ for vinden.

Børnevenlig strand med bademole er pladsens nærmeste nabo.
Der findes dyr på pladsen til børnenes store fornøjelse: frække geder elsker når børnene kommer med lidt spagetti eller overskuds salat fra middagen, kaninerne og marsvinene holder børnene travlt beskæftiget hele dagen. De søde Silkeaber er nu så tamme at de kommer og spiser af børnenes hænder.

Hoppepuden bliver flittigt benyttet af store og små. Spændende legeredskaber holder børnene aktiveret. Minigolfbanerne ligger bag informationen.Upload dine billeder

   Anmeld Bremdal Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97851650 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Fjordvejen 12, 7600 Struer


   Anmeld Bremdal Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Bremdal Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Bremdal Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Bremdal Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Bremdal Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Bremdal Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Bremdal Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Bremdal Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Bremdal Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.