Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Bunken Strand Camping


Camping tæt ved Skagen. Campingpladsen er, med sin fremragende beliggenhed med direkte adgang til skov og familievenlig strand, et ideelt feriemål for børn og voksne i alle aldre, som holder af natur og friluftsliv. Den børnevenlige sandstrand og klitterne indbyder til leg og gåture, og havet inviterer til en dukkert for både store og små. Bunken klitplantage byder på dejlige vandrestier og Råbjerg Mile indenfor gå-afstand. Området har mange muligheder for cykelture bl.a. til Skagen, Ålbæk, vestkysten, Kandestederne.

Bunken Strand Camping har 3 stjerner, 700 pladser, 4 servicebygninger, 3 legepladser og hoppepuder, minigolf, 1 butik, og 2 yurts, 6 campingvogne og 9 hytter til udlejning.Upload dine billeder

   Anmeld Bunken Strand Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98487180 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ålbækvej 288, Bunken Klitplantage, 9982 Ålbæk


   Anmeld Bunken Strand Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Bunken Strand Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Bunken Strand Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Bunken Strand Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Bunken Strand Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Bunken Strand Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Bunken Strand Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Bunken Strand Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Bunken Strand Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.