Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Bygholm Camping og Motel


Bygholm Camping er en rolig familieplads, omgivet af den storslået og uspoleret natur nær fuglereservat "Vejlerne".

Bygholm Camping er beliggende i et storslået naturområde 300 m fra Limfjorden, med gode læforhold og plane pladser der er let tilgængelige. Pladsen har en god atmosfære, et sted hvor der er plads til alle. Børnene trives, men der også er fred og ro til dem der er her for at nyde naturen – eller slappe af i hinandens selskab.

Det er en lille plads med 145 enheder med adgang til strøm.

Swimmingpool 25 m lang - Ny legeplads med 2 hoppepuder - Udendørs bordtennis. Trådløst internet. Petanqe - Fodboldbane -Tv-stue - Bordfodboldspil - Air- hoekey - Flippermaskone og Racerspil. Udlejning af 3 og 4 pers. dinocykler 20 kr. pr. time. Vaskemaskine og tørretumbler. Familiebad - Puslerum - Handicaptoilet. Campingkøkken - Bålplads - Grill -CykeludlejningUpload dine billeder

   Anmeld Bygholm Camping og Motel   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97993139 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Bygholmvej 27, 7742 Vesløs


   Anmeld Bygholm Camping og Motel   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Bygholm Camping og Motel.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Bygholm Camping og Motel. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Bygholm Camping og Motel

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Bygholm Camping og Motel:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Bygholm Camping og Motel en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Bygholm Camping og Motel. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Bygholm Camping og Motel egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Bygholm Camping og Motel før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.