Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camp Hverringe


Camp Hverringe er beliggende i det smukke herregårdslandskab omkring Godset Hverringe og den enestående natur på Hindsholm. Camp Hverringe er en femstjernet og meget børnevenlig plads. Over hele sommeren arrangeres der aktiviteter for børnene.

I badelandet kan børnene boltre sig i to børnebassiner hvor vandet altid er dejligt varmt. Med et stort bassin er der naturligvis også plads til de voksne, hvis I da ikke hellere vil indtage Pool Cafeen og nyde en kop kaffe, en is eller et let måltid - sammen med udsigten til de plaskende unger.

Udover badelandet kan børnene boltre sig på legepladsen, spille udendørs bordtennis, hoppe på trampolin eller på hoppepuder, lave snobrød på bålpladsen, spille basketball, petangue eller fodbold, lege i det indendørs legerum, snakke med dyrene i dyrefolden, køre på BMX/cykelcrossbanen, tumle på de kæmpe tumlebaner til spil og leg eller sætte drager op.

På stranden ved Camp Hverringe er der badebro, vandtrampolin, beachvolley, strandsjov, snorkeldykning, vandleg, slotte i sandet, vandsport, bådudlejning og undervandssti. Så der er nok for børnene at give sig til.Upload dine billeder

   Anmeld Camp Hverringe   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 65341052 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Blæsenborgvej 200, 5380 Dalby/Kerteminde


   Anmeld Camp Hverringe   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camp Hverringe.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camp Hverringe. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camp Hverringe

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camp Hverringe:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camp Hverringe en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camp Hverringe. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camp Hverringe egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camp Hverringe før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.