Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

CampWest


CampWest SPORT - Aktiv ferie i Naturpark Vesterhavet

Velkommen til Danmarks første SPORTS campingplads hvor hele familien kan boldre sig i mere end 30 forskellige aktiviteter. Her kan I prøve kræfter med skydning, rappelling, MTB, ponyridning, geocaching, træklatring, Indoor BMX, fodboldgolf og meget meget mere.

Derudover er der til mange timers sjov i det store badeland med vandrutsjebaner, klatrevæg, spa og sauna, eller tag et smut ned i hallen og leg i springcentret, spil en gang badminton, volleyball eller snup en fodboldkamp med nye venner.

Cyklerne står klar til fri afbenyttelse til en oplevelsesrig tur rundt i Naturpark Vesterhavet, som blandt andet byder på Danmarks største bestand af Krondyr og en smuk tur tværs over Filsø.

En hel hold af dygtige instruktør guider Jer bl.a. igennem MTB banerne, giver tips om hvordan du rammer en 10´er med en riffel og holder snoren i den anden ende når der er frit fald fra trætoppene. Udstyr som eks. MTB cykler, ketsjer og fodbolde ligger klar til Jer til fri afbenyttelse.


Se flere billeder her
Upload dine billeder

   Anmeld CampWest   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75271130 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Baunhøjvej 34, 6840 Oksbøl


   Anmeld CampWest   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
CampWest.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
03-05-2010 Dejlig plads Skrevet af juhlnielsen
Vi har været på pladsen her i bededagsferien. Det er en rigtig dejlig plads. Gode bygninger med flot toiletbygning og køkken. Lejeplads er under opførelse. Lille minizoo, som vores børn var meget glade for. Venligt værtspar, som arrangerede ponyridning, snobrødsbagning, aktiv banko m.v. Ligger tæt på mange oplevelser. Der er gratis adgang til badeland, som er fint og som ligger 1,5 km fra pladsen.


Skriv en anmeldelse af CampWest

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere CampWest:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet CampWest en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for CampWest. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at CampWest egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt CampWest før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.