Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Beekse Bergen


Beekse Bergen er et helt ferieområde anlagt omkring en skøn badesø. Søen har små sandstrande og små og store grønne områder, og omkring søen finder man både en safaripark, et vandland og et stort udendørs legeland. Nærmeste by er Hilvarenbeek, som en en hyggelig by med gode muligheder for for shopping og med flere restauranter.

På Camping Beekse Bergen finder man mange aktiviteter for børn, egen sandstrand samt en indendørs swimmingpool med rutsjebane.

Fra campingpladsen er der gratis adgang til safaripark og stort udendørs legeland.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Camping Beekse Bergen   

Informationer


Holland


Yderligere info:
Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Beekse Bergen 1, 5081 Hilvarenbeek


   Anmeld Camping Beekse Bergen   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Beekse Bergen.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
30-07-2008 Meget for de små Skrevet af Connie
Vi camperede i Beekse Bergen her i sommeren 2008. Et sted der klart kan anbefales til de små børn, som der er planlagt mange aktiviteter for i højsæsonen. Selve campingpladsen har gode faciliteter, og er vejret for dårligt til stranden, kan badelandet sagtens bruges - her er også mange rutchebaner for de små i børnepoolen. Stedet er overvejende besat af hollandske turister.
Safariparken er stor og kan anbefales både til fods, pr. bil og på bådsafari. Legelandet besøgte vi desværre kun i regnvejr, men de har også en lækker badestrand med rutchebaner.
Alt i alt et område for små børn (vores børn er 1 og 3 år og nød det hele) - teenagere vil nok kede sig lidt..


Skriv en anmeldelse af Camping Beekse Bergen

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Beekse Bergen:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Beekse Bergen en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Beekse Bergen. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Beekse Bergen egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Beekse Bergen før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.