Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Füred


Camping Füred er en stor, dejlig campingplads ved den nordvestlige del af Balaton-søen. Campingpladsen ligger i turistbyen Balatonfüred og er en stor plads med mange gæster og aktiviteter.

Pladsen ligger helt ned til søen og ender i en skøn græsklædt søbred, hvor du også ved hjælpe af en stor vandrutsjebne kan tage en tur direkte ud i søen. Her er lavvandet og for de aktive er der mulighed for vandski.

Der er også en moderne swimmingpool med en lavvandet afdeling og en mindre rutsjebane.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Füred   

Informationer

Balaton Søen
Ungarn


Yderligere info:
Tlf: (36)87/580-241 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Széchenyi út, 8230 Balatonfüred


   Anmeld Camping Füred   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Füred.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Füred. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Füred

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Füred:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Füred en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Füred. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Füred egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Füred før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.