Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Flyvesandet


DCU Camping Flyvesandet ligger direkte ved sandstranden, som er en af Nordfyns fineste. Området hedder Agernæs og er et totalfredet fuglereservat.

Pladsen er indrettet som familieplads med gode muligheder for både børn og voksne. Området er som skabt til friluftsliv med rigelige muligheder for både klitvandring, lystfiskeri, skovture og oplevelser for hele familien.

Flyvesandet Camping er beliggende tæt på – men alligevel i behagelig afstand af - den pulserende fynske hovedstad Odense, samt med kort kørselsafstand til seværdigheder som Gyldensteen Slot og Æbelø.

Beliggenheden ud til vandet giver gode muligheder for adspredelse for børnene, som bla. kan hygge sig med drageflyvning, cykelture eller et af pladsens mange tilbud.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Flyvesandet   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64871320 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Flyvesandsvej 37, Agernæs, 5450 Otterup


   Anmeld Camping Flyvesandet   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Flyvesandet.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Flyvesandet. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Flyvesandet

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Flyvesandet:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Flyvesandet en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Flyvesandet. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Flyvesandet egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Flyvesandet før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.