Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Fontanelle


Camping Fontanelle ligger i byen Moniga Del Garda i det sydvestlige hjørne af søen tæt på de mange oplevelsesmuligheder for børnefamilier. Pladsen er af den mindre slags og går helt ned til egen søstrand med småsten.

På pladsen er der en swimmingpool med 2 vanddybder og et særligt bassin for de helt små. Der er restaurant, hvor man kan nyde sin pizza i den udendørs have eller man kan tage den med hjem i teltet. Du finder også en flot legeplads til børnene.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Camping Fontanelle   

Informationer

Gardasøen
Italien


Yderligere info:
Tlf: 0365/502079 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Eurocamp
Book hos Dansk Friferie
Book hos vacansoleil

Adresse og kort:
Via Magone 13, 25080 Moniga del Garda


   Anmeld Camping Fontanelle   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Fontanelle.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Fontanelle. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Fontanelle

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Fontanelle:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Fontanelle en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Fontanelle. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Fontanelle egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Fontanelle før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.