Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Hesselhus DCU


I det åbne landskab mellem Funder Kirkeby og Viborgvejen ligger denne læfyldte plads. Den er kendt for et højt aktivitets- og serviceniveau hele året. Der er gode, vinterisolerede hytter, vandrutchebane og pool. 30 min. i bil til Himmelbjerget og Silkeborgsøerne.

Lejrchefparret har drevet denne store, midtjyske plads i en årrække og har skabt noget der minder om en fanklub omkring sig og familien. Det er en plads man føler sig meget velkommen på, uanset hvornår man står der. Cirkus, udendørskoncerter, mooncars, hoppepuder er blot nogle af de ideer, der udvikles på denne dejlige familieplads.

Der er bygget ny servicebygning i 1992 med familierum, og alle de faciliteter, som en moderne campingplads bør indeholde med gratis varmt vand og gulvvarme i hele servicebygningen.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Hesselhus DCU   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86865066 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Moselundsvej 28, Funder, 8600 Silkeborg


   Anmeld Camping Hesselhus DCU   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Hesselhus DCU.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Hesselhus DCU. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Hesselhus DCU

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Hesselhus DCU:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Hesselhus DCU en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Hesselhus DCU. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Hesselhus DCU egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Hesselhus DCU før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.