Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Hornbæk


Camping Hornbæk DCU er en dejlig familieplads, beliggende helt op til Hornbæk Plantage, hvorfra der er ca. 800 meter til den dejligste badestrand med høje klitter. Det er muligt at spadsere eller cykle på den afmærkede rute gennem plantagen, og det er tilladt at have hund med i snor. Der er ca. 1 km til Hornbæk by og havn.

Pladsen har to hoppepuder. Den ene er til børn under 10 år, den anden er til børn over 10 år. Der er 2 legepladser med gynger, vipper og klatrestativer. Desuden er der hoppepuder, petanque-bane, volleyball-bane og boldbane.

Campingpladsens bålplads ligger i forbindelse med en grill-gård. Her er der god plads til at lave snobrød, popcorn og pandekager.
Der er et mindre klatrestativ og et mindre klatreområde ved bålpladsen.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Hornbæk   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 49700223 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Plantevej 4, 3100 Hornbæk


   Anmeld Camping Hornbæk   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Hornbæk.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Hornbæk. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Hornbæk

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Hornbæk:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Hornbæk en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Hornbæk. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Hornbæk egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Hornbæk før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.