Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Mønbroen


Camping Mønbroen er beliggende på Møn med en smuk udsigt over Ulvssund. Pladsen ligger lige ned til vandet , med Kalvehave havn, og Dronning Alexandrinesbro (Mønbroen) som smuk kulisse til jeres camping oplevelser.

Pladsen er en naturplads, og den indbyder til at børnene kan fiske i strandkanten eller fra pladsen bådebro, lave huler i buskadset eller lege dåseskjul i skoven - kun fantasien sætter græser. I sæsonen 2008 påbegyndte pladsen anlæggelsen af en lille legeplads med gynger, klatrestativ, sandkasse og hytte.

Man kan ro langs kysten ind til Møns "hovedstad" Stege og videre rundt til Nyord og krydse Bøgestrømmen og sejle langs Sydsjælland til Kalvehave og tilbage til pladsen. En god tur for den øvede roer. Det er også en fantastisk tur at ro rundt om de små øer i Ulvsund - for eksempel Tærø, hvor man dog ikke må gå i land, men hvor en prægtig havørn ligger på rede.
Upload dine billeder

   Anmeld Camping Mønbroen   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 55811808 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Kostervej 86, Møn, 4780 Stege


   Anmeld Camping Mønbroen   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Mønbroen.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Mønbroen. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Mønbroen

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Mønbroen:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Mønbroen en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Mønbroen. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Mønbroen egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Mønbroen før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.