Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Møns Klint


Camping Møns Klint er en stor naturgrund med naturlige skel og terrænforskelle, som skaber en enestående mulighed for at give gæsterne den frihed og rum de fleste sætter højt.

Pladsen tilbyder mange aktiviteter som blandt andet tennisbane, minigolf, boccia, hoppepuder, udendørs svømmebassin, naturværksted, mountain bike rute og multibane. Der er et utal af vandreture der fører ud til Møns Klint, som er et eldorado for børn og deres voksne. Hvert kridtstykke og hver sten kan indeholde spor fra det tropiske hav, der lå her for ca. 75 millioner år siden. I det nye store flotte klinteskred tæt på campingpladsen er det spændende at lege fritidsgeolog. I højsæsonen er der arrangementer for børn.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Møns Klint   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 55812025 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Klintevej 544, 4791 Borre Møn


   Anmeld Camping Møns Klint   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Møns Klint.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Møns Klint. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Møns Klint

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Møns Klint:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Møns Klint en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Møns Klint. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Møns Klint egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Møns Klint før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.