Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Mols DCU


Pladsen er omgivet af strande og natur. Der er swimming-pool og vandrutchebane på denne helårsåbne campingplads som har gjort netop dette område til et af Danmarks mest eftertragtede sommerhuskvarterer.

DCU Camping Mols er en topmoderne plads med nyere facilitetsbygninger (gratis brusevand), stor børnevenlig legeplads med hoppepuder, svævebane, klatretorn m.v. der findes et samlings/grilltelt til fri afbenyttelse. Pladsen er en natoplyst børnevenlig rolig famlieplads med gåafstand til Ebeltoft ca. 1 km. Masser af naturoplevelse kort afstand fra pladsen.

Pladsen byder på et væld af aktivitetsmuligheder, her kan nævnes: , grilltelt, spillerum, TV og opholdsstue, stor overdækket terasse med bordtennis, fodboldbane, skakspil, beach volley, stor hoppepude, vippedyr, petanquebane og den store swimmingpool med rutchebane og soppebassin. Stor minigolfbane med bowlingbaner.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Mols DCU   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86341625 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Dråbyvej 13, 8400 Ebeltoft


   Anmeld Camping Mols DCU   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Mols DCU.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Mols DCU. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Mols DCU

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Mols DCU:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Mols DCU en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Mols DCU. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Mols DCU egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Mols DCU før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.