Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Nærum


Camping Nærum ligger i et smørhul tæt ved den store naturpark Dyrehaven og Nationalmuseet i Brede, Frilandsmuseet, Dyrehavsbakken, det danske Schweiz og Mølleåen. Der er gode indkøbsmuligheder i nærheden.

På pladsen er der en dejlig stor legeplads med 2 hoppepuder og nyt stort legetårn til børnene. Der er et særskilt areal til boldspil. For de mindste er der en dejlig legeplads med futtog og vippedyr og legetårn.

En støjdæmpende vold tager støjgenerne fra Helsingørmotorvejen, som til gengæld fører campisten til ”lille-storbyen” Lyngby på 10 minutter. Pladsen har alle de faciliteter, der kan forventes af en tre-stjernet plads. Nærum Camping er en af DCU gamle pladser, men er alligevel fulgt med tiden og fremstår i dag som en yndet transitplads med fornuftige tilbud til såvel normader som fastliggere.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Nærum   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 45801957 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ravnebakken, 2850 Nærum


   Anmeld Camping Nærum   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Nærum.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Nærum. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Nærum

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Nærum:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Nærum en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Nærum. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Nærum egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Nærum før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.