Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Norcenni Girasole


Stor campingplads ca. 40 km syd for Firenze. Pladsen er meget kuperet, og alle pladser ligger på terrasser.

Der er ferielejligheder og mobilehomes til udlejning, og de fleste store mobilehome udlejere er repræsenteret på pladsen. Der er 3 fantastiske restauranter på pladsen med børnevenlige retter og lækre toscanske retter.

Pladsen ligger med flot udsigt fra næsten hele pladsen.

2 poolområder: Det ene er et klassisk poolområde egnet til voksne og teenagere, mens det andet område er et fantastisk sted for de yngre børn med vandrutsjebaner, lagunepool og legetårn.

Pladsen er absolut ikke for dårligt gående. Mange aktiviteter og underholdning også udenfor højsæsonen. 5 minutter til motorvejen.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Camping Norcenni Girasole   

Informationer

Toscana
Italien


Yderligere info:
Tlf: +39 055 915141 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Eurocamp
Book hos Dansk Friferie
Book hos vacansoleil

Adresse og kort:
Via Norcenni 7, 50063 Figline Valdarno


   Anmeld Camping Norcenni Girasole   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Norcenni Girasole.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
06-02-2009 Skrevet af anonym
den mest fantastiske camping vi har været på.
22-01-2009 Skrevet af anonym
Fantastisk campingplads med alt hvad der skal være. Ligger samtidig i et utroligt spændende område af Italien. Meget anbefalelsesværdig.


Skriv en anmeldelse af Camping Norcenni Girasole

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Norcenni Girasole:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Norcenni Girasole en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Norcenni Girasole. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Norcenni Girasole egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Norcenni Girasole før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.