Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Odense


DCU-Camping Odense er beliggende i byens sydlige udkant ved Sejrskoven, ca. 10 min. gang til frilandsmuseet "Den Fynske Landsby" og Fruens Bøge-området. Ca. 4 km. fra Odense centrum. Ca. 1 km. fra Fruens Bøge jernbanestation.

Af faciliter på pladsen til børnene kan nævnes: 2 hoppepuder, 2 legepladser (den ene specielt for små børn), 2 udendørs swimming-pools, boldbane, volleyballnet, bordtennis, bålplads og minigolf.

Fra campingpladsen er der flere dejlige cykle/gå stier b.la. kan man cykle/gå fra campingpladsen ad stier gennem skoven, langs Odense Å og tværs gennem Zoologisk Have til Odense centrum. (der er ca. 300 km. cykelstier i Odense og omegn).Upload dine billeder

   Anmeld Camping Odense   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 66114702 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Odensevej 102, 5260 Odense S


   Anmeld Camping Odense   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Odense.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Odense. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Odense

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Odense:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Odense en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Odense. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Odense egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Odense før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.