Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Pappasole


Ved den lille by Vignale Riotorto kun ca. 7 km fra Follonica ligger Camping Pappasole, som er en rigtig god campingplads kun 200 m fra sandstranden. Pappasole har alt, hvad man kan ønske sig af et dejligt feriested for hele familien. Her er et stort poolområde med børnepool og et væld af andre aktivitetstilbud for børn i alle aldre. Indkøbsmulighederne er udover det sædvanlige med slagter, fiskehandler og supermarked, altså en hel lille by.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Pappasole   

Informationer

Toscana
Italien


Yderligere info:
Tlf: 0039 0565-20414 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Dansk Friferie

Adresse og kort:
Via Carbonifera, 14 , 57025 Vignale Riotorto (LI)


   Anmeld Camping Pappasole   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Pappasole.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Pappasole. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Pappasole

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Pappasole:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Pappasole en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Pappasole. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Pappasole egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Pappasole før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.