Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Rolighed


Camping Rolighed er lidt anderledes end andre. I naturskønne omgivelser kan du campere i fred og ro og du kan mødetamme hjorte og krondyr, der gerne vil fodres og snakkes med. Højt til loftet og rige udfoldelsesmuligheder er udgangspunktet for at besøge Camping Rolighed.

Campingpladsen har masser af tilbud til både børn og voksne, på store pladser fra 100 til 200 m². Her kan du frit vælge imellem pladserne som ligger i læ, centralt på pladsen eller vælge pladserne med en fantastisk udsigt ud over de åbne vidder og krondyrfarmen.

På Camping Rolighed er der legerum med diverse aktiviteter for de helt små – men også for de større børn. Stort kuglerum og en byggelabyrint til de aktive børn. Mulighed for at forældre eller andre voksne kan sidde og nyde legeaktiviteterne.

Hop i badebukserne i omklædningsrummet og tag en svømmetur i den store opvarmede swimmingpool, hvor der er ikke er dybere end alle kan bunde. Separat børnepool til de mindste.

Med en stor legeplads med mange legeredskaber såsom hoppepude, gynger, rutsjebane, vippedyr, sandkasse er det nemt at gøre ferieoplevelsen for de små gæster afvekslende og populær.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Rolighed   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98883036 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Grønhøj Strandvej 35, 9480 Løkken


   Anmeld Camping Rolighed   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Rolighed.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Rolighed. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Rolighed

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Rolighed:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Rolighed en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Rolighed. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Rolighed egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Rolighed før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.