Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Rudbøl Grænsekro


Rudbøl Camping ligger i det sydvestlige hjørne af landet, i en idyllisk gammel landsby, helt nede ved grænsen til Tyskland. Rudbøl Sø og Vidå grænser op til pladsen, så der er mulighed for en god travetur ved søen og ud over digerne. Forår og efterår kan man opleve sort sol ved søen eller det utrolige fugleliv - først kommer svalerne derefter stæerne. Vil man fiske, kan fiskekort til Vidå købes i receptionen.

På pladsen er der indendørs svømmehal og et stort samlingsrum med forskellige spillemuligheder. For børnene er der legeplads og "Gadedrengen" som kører rundt på pladsen.

Til børnene kan blandt andet nævnes Sommerland Syd, Rømø Sommerland, bowling i Tønder eller go-kartbanen i Skærbæk, som alle ligger i nærheden af Camping Rudbøl Grænsekro.

Der store enheder og med meget læ.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Rudbøl Grænsekro   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74738263 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Rudbølvej 36, Rudbøl, 8260 Højer


   Anmeld Camping Rudbøl Grænsekro   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Rudbøl Grænsekro.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Rudbøl Grænsekro. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Rudbøl Grænsekro

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Rudbøl Grænsekro:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Rudbøl Grænsekro en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Rudbøl Grænsekro. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Rudbøl Grænsekro egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Rudbøl Grænsekro før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.