Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Skærby


Skærby Camping er en moderne, familievenlig campingplads. Beliggenheden er ideel: Midtvejs mellem købstaden Nykøbing Sj. og den hyggelige ferieby Rørvig - og kun 200m fra en af Danmarks bedste badestrande. Området er smilende, idyllisk, typisk Nordvestsjællandsk med rig variation mellem eng, skov, mark og strand.

Selve pladsen er ideel for familier med børn. Pladsen er omgivet af nåleskov. 2,5 kilometer derfra ligger Odsherreds handelsby nummer ét Nykøbing sjælland. 6 kilometer modsatte vej ligger Rørvig, Rørvig har en lille færgehavn hvor man kan tage færgen over til Hundested.

Nykøbing Sommerland og Anneberg-samlingerne er blandt områdets naturligste udflugtsmål når man bliver træt af at dase i klitterne ved den landstrakte Kattegatkyst. Skærby har gode legeredskaber, hoppepuder og hytter til udlejning. Det er en plads med gode offentlige transportmidler og rige oplevelsesmuligheder.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Skærby   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 59910850 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skærbyvej 2, 4500 Nykøbing Sjælland


   Anmeld Camping Skærby   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Skærby.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Skærby. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Skærby

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Skærby:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Skærby en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Skærby. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Skærby egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Skærby før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.