Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Skovly DCU


Her på Skovly Camping i Tranum, har vi ikke krise. Naturen er bare så smuk og der er masser af den og den er helt gratis, så er du til løbeture, vandreture, bilture, eller bare til fred og ro, er det lige her i Jammerbugten du skal Campere.

Skovly Camping er en børnevenlige plads, der tilbyder aktiviteter for alle aldersgrupper. Der er moderne køkken og flotte faciliteter, der alle tilbyder et godt miljø. DCU Camping Skovly tilbyder alt i alt en rigtig god familiecamping med rige muligheder for oplevelser.

Pladsen ligger i et smukt landskab mellem hav og fjord. Pladsen har en ny servicebygning med 2 familierum, køkken, handicaptoilet, puslerum, vaskeri samt baderum for herre og damer samt toiletter. I den gamle toiletbygning er der lavet ny samlingsstue samt overdækket terasse, og her findes TV m/ parabol. Pladsen er opdelt således at nogle af pladserne er med en unik udsigt.

Hen over sommeren vil der være diverse arrangementer. Vi har grisefest, og for børnene arrangeres indianerdage og en skattejagter. Vi udforsker sammen nærområdet med vandreture til bl.a. Fosdalen, som er et unikt og naturskønt område.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Skovly DCU   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 98235476 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Solsortevej 2 A, Tranum, 9460 Brovst


   Anmeld Camping Skovly DCU   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Skovly DCU.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Skovly DCU. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Skovly DCU

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Skovly DCU:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Skovly DCU en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Skovly DCU. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Skovly DCU egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Skovly DCU før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.