Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Spiaggia Doro


Campingpladsen er en af de mest børnevenlige ved Gardasøen. Den ligger i gåafstand (via vandet) til byen Lazise som er en meget smuk og gammel by. Campingpladsen fik for 3 år siden helt nyt poolområde, og der er nu en kæmpestor børnepool med stort legeland og 4 børne-vandrutsjebaner. Den store pool har også 2 store vandrutsjebaner. Ligeledes foregår der en hel masse for børnene ved poolområdet dagen igennem. Campingpladsen har også egen strand med sand. Der er på campingpladsens toiletter børneafdelinger med børnetoiletter og badefaciliteter. Ydermere ligger campingpladsen meget tæt på 3 forlystelsesparker.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Spiaggia Doro   

Informationer


Italien


Yderligere info:
Tlf: +39 045 7580 007 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Via sentieri 2, 37017 Lazise


   Anmeld Camping Spiaggia Doro   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Spiaggia Doro.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
30-11-2008 Bedre end 3* Skrevet af Mette Andersen
Vi havde en rigtig dejlig ferie i sommeren 2008. Pool-området var stort men overskueligt, og man kunne altid finde 2-4 liggestole med parasol selvom man kom op ad dagen. Der var aktiviteter for børnene, og de kunne færdes sikkert på pladsen. Indkøb var middel og legepladsen under middel. Der hvor Spiaggia halter er helt klart på toiletfaciliteterne. Der er ingen wc-papir, det skal man selv medbringe, hvilket ikke alle er forberedte på! Det betyder en dårlig hygiejne og et helt klart forbedringspunkt!!


Skriv en anmeldelse af Camping Spiaggia Doro

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Spiaggia Doro:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Spiaggia Doro en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Spiaggia Doro. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Spiaggia Doro egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Spiaggia Doro før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.