Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Ulbjerg


Pladsen er beliggende i et skønt naturområde på 23 ha. Der er anlagt vandrestier gennem terrænet, som består af lyngklædte bakker. Et ideelt sted, hvis man søger fred og ro og trænger til at "lade op" efter stress og jag.

Der findes et rigt dyreliv, som vil bjergtage naturelskere.

Atmosfæren på pladsen er betydningsfuld for os alle. Vi prøve efter bedste evne at skabe en positiv atmosfære.

Vi garanterer naturligvis for, at I kommer til en pæn og ren plads.

Børnene har vi ikke glemt i vores stræben efter, at alle har fået "fyldt tanken op". Her findes:
Swimmingpool - gratis, hoppepude, trampolin, legetårn m. rutchebane, fodboldbane, beach volly, svævebane, legeredskaber, klatrevæg, bordtennis, minigolf, tennis og skak.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Ulbjerg   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86697093 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Skråhedevej 6, Ulbjerg, 8832 Skals


   Anmeld Camping Ulbjerg   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Ulbjerg.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Ulbjerg. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Ulbjerg

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Ulbjerg:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Ulbjerg en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Ulbjerg. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Ulbjerg egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Ulbjerg før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.