Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Ulvshale Strand


Øen Møn ligger i det sydøstlige Danmark og campingpladsen ligger smukt på fredet jord direkte til en af Danmarks bedste og mest børnevenlige badestrande og med naturskov, heder, standenge og fuglereservat som nabo.

Man føler sig hensat til en anden - og bedre - tid når man besøger Møn og campingpladsen i Ulvshale. Uanset om man bare vil dase ved den pragtfulde sandstrand, nyde den enestående natur på cykel eller måske lige tage en vandretur med kikkert i skovens dybe, stille ro, så er Ulvshale altid stedet hvor krop og sjæl genfinder harmonien. Og hvor tiden kun nænsomt påvirker omgivelserne.

I området omkring campingpladsen er der mange muligheder for pragtfulde vandre-og cykelture, og pladsen er derfor også et godt sted at opleve det tidlige forår eller det smukke løvfald på Møn. Men ellers er den pragtfulde badestrand altid et besøg værd hele sommeren.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Ulvshale Strand   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 55815325 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Ulvshalevej 236, Møn, 4780 Stege


   Anmeld Camping Ulvshale Strand   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Ulvshale Strand.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
06-02-2010 Skrevet af anonym
Rigtig god plads, i 2009 hvor vi var der, var der rent og rydeligt alle vegne, samt hyggelig og humørfuld betjening.


Skriv en anmeldelse af Camping Ulvshale Strand

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Ulvshale Strand:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Ulvshale Strand en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Ulvshale Strand. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Ulvshale Strand egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Ulvshale Strand før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.