Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Union Lido


Union Lido er stedet for familien, der ønsker mange aktiviteter på campingpladsen. Union Lido er en hel by med butikker, supermarked, restauranter og meget mere. Her er et stort poolområde med både fontæner, massagebassiner og børnebassiner med rutchebane.

Campingpladsen ligger direkte ud til en lang privat badestrand, der er børnevenlig og samtidig byder på mange strand- og vandaktiviteter.

For de mindste kører der et hyggeligt tog rundt, og der er stort legeland, så her kommer man ikke til at kede sig, hvadenten man er stor eller lille.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Camping Union Lido   

Informationer

Lido de Jesolo
Italien


Yderligere info:
Tlf: + 39 0412575111 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Via Fausta 272, 30013 CAVALLINO


   Anmeld Camping Union Lido   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Union Lido.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
29-01-2009 super plads Skrevet af anonym
Jeg har kun ros at sige om Union Lido.
Jeg har holdt ferie der utallige gange. Første gang var jeg selv en lille spirevip i barnevogn.
Her ca. 30 år senere kommer jeg der stadig, nu med mand og barn.
Pladsen egner sig utrolig godt til børn i alle aldre. der er mange aktiviteter for børn og unge. Samtidig er der en lang fin privat strand ved pladsen.
Alle restauranterne på pladsen er børnevenlige.
Pladsen er meget stor, men fordi der er skrappe regler omkring bilkørsel mm. er det sikkert at færdes, selv for de små.


Skriv en anmeldelse af Camping Union Lido

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Union Lido:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Union Lido en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Union Lido. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Union Lido egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Union Lido før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.Udflugtsmål i nærheden

Aqualandia Venedig