Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Vestmøn


Camping Vestmøn ligger i et skønt naturområde, beliggende ved dejlig strand. Det omliggende farvand byder på optimale forhold for lystsejlads, windsurfing, kano- og bådsejlads. På grund af den specielle natur og de rolige omgivelser anbefaler vi os som feriemål for familier og "nyforelskede" i alle aldre.

Ikke mange kilometer fra Vestmøn Camping ligger Knuthenborg Safaripark, Bon Bon land, Middelaldercentret, København og Tivoli. Oplagte mål for en dagsudflugt.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Vestmøn   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 55817595 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Hårbøllevej 87, Hårbølle, Møn, 4792 Askeby


   Anmeld Camping Vestmøn   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Vestmøn.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Vestmøn. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Vestmøn

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Vestmøn:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Vestmøn en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Vestmøn. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Vestmøn egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Vestmøn før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.