Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Vorbasse


Midt i den travle lille landsby Vorbasse ligger campingpladsen. En dejlig børnevenlig plads med hoppepuder, moon-cars og legepladser. Der er moderne faciliteter, lækkert stort køkken, store lyse familierum og ny-malede baderum.

Der er DVD udlejning, trådløst interntet, opholdsstue med computer, tv, bordfodbold og bordtennis.
Overfor et lækkert fritidscenter med fitnessrum, airhockey, pool, bibliotek og cafetaria. Svømmehal med opvarmede bassiner.

Pladsen ligger i naturskønt område med skov og stier. Kun 10 km til LEGOLAND® og LALANDIA - 35 km til GIVSKUD. Kolding, Vejle og Esbjerg inden for 40 min.kørsel fra pladsen. Mange sjove aktiviteter hele året.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Vorbasse   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75333693 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Drivvejen 28, 6623 Vorbasse


   Anmeld Camping Vorbasse   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
ingen rating
Brugernes vurdering af Camping Vorbasse. 0 brugere har stemt.

Anmeldelser:
07-08-2011 Fantastisk! Skrevet af Lensboel
Vi har været på Vorbasse Camping med vores 4 børn der er i alderen 6 år, 5 år og 2 på 2½ år. Det var en fantastisk dejlig uge!
Pladsen har alt det en familievenlig campingplads skal have. 2 legepladser, hoppepuder, gode køkkenfaciliteter, gode toiletforhold og pusleplads. Derudover får man gratisbilletter til Vorbasse Svømmehal som ligger lige på den anden side af vejen som kan anvendes så ofte man lyster.
Der er en varm og god stemning på pladsen og alle, børn som voksne, hyggede sig hele ugen. Vi glæder og allerede til at vi skal afsted til Vorbasse Camping i 2012!


Skriv en anmeldelse af Camping Vorbasse

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Vorbasse:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Vorbasse en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Vorbasse. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Vorbasse egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Vorbasse før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.