Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Camping Willemoes


Smukt beliggende mellem Lillebælt og Assens Marina, og med kun 10 min. gang til Assens Centrum, byder CAMPING WILLEMOES velkommen til en ferie i rolige og velplejede omgivelser, med faciliteter som opfylder alle familiens behov.

Til cykelturister tilbyder vi særskilt teltplads (bilfri) tæt ved servicebygning. Direkte adgang til badestrand med gode muligheder for fiskeri og surfing. Udlejning af hytter og campingvogne, fiskejolle og cykler.

Der er mange aktiviteter for børn på pladsen, blandt andet hoppepuder på begge legepladser, minigolf, direkte adgang til god badestrand, butik med alle fornødenheder og gode fiskemuligheder.Upload dine billeder

   Anmeld Camping Willemoes   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64711543 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Næsvej 15, 5610 Assens


   Anmeld Camping Willemoes   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Camping Willemoes.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Camping Willemoes. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Camping Willemoes

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Camping Willemoes:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Camping Willemoes en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Camping Willemoes. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Camping Willemoes egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Camping Willemoes før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.