Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Campinggården Boeslunde


På pladsen findes der et stort poolområde med en stor swimmingpool og en babypool. I babypoolen er der plads til at de mindste kan pjaske rundt mens mor og far ligger i solstolene og nyder det. Her er der rig mulighed for både at svømme og nyde solen. Der er også en børnebassin på pladsen. Børnebassinet er solopvarmet og overdækket når det er koldt. Lige ud til poolområdet er der badefaciliteter og puslerum, hvor der er plads til hele familien.

Midt på pladsen findes en hyggelig gårdhave. Det er her det populære børnediskotek finder sted, og her man mødes over grill om aftenen.

Pladsen har også et stort lækkert åben grønt område, hvor børnene blandt andet kan få lov at ride på Campinggårdens to heste. Den søde "Mille" er en fjordhest og den frække "Tulle" er en shetlandspony. Derudover er det muligt at spille bold, beach volley eller prøve pladsens svævebane. I TV-stuen er der både film og spil til fri afbenyttelse.Upload dine billeder

   Anmeld Campinggården Boeslunde   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 58140208 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Rennebjergvej 110, 4242 Boeslunde


   Anmeld Campinggården Boeslunde   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Campinggården Boeslunde.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Campinggården Boeslunde. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Campinggården Boeslunde

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Campinggården Boeslunde:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Campinggården Boeslunde en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Campinggården Boeslunde. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Campinggården Boeslunde egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Campinggården Boeslunde før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.