Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Campinggården Ulslev Strand


Campinggården Ulslev Strand ligger direkte ved en af Danmarks skønneste badestrande, hvor hele familien kan nyde solopgangen over Østersøen, inden turen går til stranden.

Pladsen danner rammen om den perfekte campingferie med mange aktivitetsmuligheder for børn i alle aldre – både på og uden for pladsen. Et yndet opholdssted for børn i alle aldre, er det over 6.000 m² store aktivitetsområde med bl.a. fodboldbane, basketball, dyrefolde m.m., hvor hele familien kan boltre sig. Hvis man ikke er til spil, står der 2 trampoliner til fri afbenyttelse, for slet ikke at tale om den store hoppepude som altid er et hit. I centrum af campingpladsen ligger den traditionelle legeplads, hvor børnene kan boltre sig i de mange legeredskaber, sandkasse, klatrestativ, gynger m.m.

Hvis vejret ikke er til udendørs aktiviteter, er der mulighed for et spil bordtennis eller billard - eller måske bare lidt afslapning i opholds/TV stuen. Foruden de nævnte aktivitetsmuligheder på pladsen, tilbydes der i løbet af sæsonen en masse arrangementer for såvel børn og voksne. Ikke langt fra pladsen finder I golfbaner, gokartbaner, bowling m.m. Desuden tilbydes billard, bordtennis, bordfodbold samt ikke mindst cykeludlejning og trådløst internet.Upload dine billeder

   Anmeld Campinggården Ulslev Strand   

Informationer


Danmark


Yderligere info:
Tlf: 54148350 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Strandvejen 3, Ulslev, 4872 Idestrup


   Anmeld Campinggården Ulslev Strand   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Campinggården Ulslev Strand.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
06-08-2010 En skøn uge Skrevet af RobertogSiv
Vi er netop kommet hjem fra en uge på pladsen.
De nye ejere (som overtog januar 2010) er så søde og meget dygtige værter. Vi har følt os rigtig velkomne og har haft det forrygende.
Selve pladsen er rigtig god med familie-bad, hoppepuder, god legeplads og trampoliner. Og desuden ligger stranden jo ikke engang et stenkast derfra. :) Skønt at falde i søvn til lyden af hav. :)
Pladsen er stor, men det mærker man slet ikke, da den er super godt indrettet.
Har slet intet negativt at sige, så ingen tvivl om at vi besøger dem igen en anden gang.


Skriv en anmeldelse af Campinggården Ulslev Strand

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Campinggården Ulslev Strand:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Campinggården Ulslev Strand en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Campinggården Ulslev Strand. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Campinggården Ulslev Strand egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Campinggården Ulslev Strand før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.