Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Carlsberg Camping


Carlsberg Camping ligger i et af Danmarks mest naturskønne områder, med sine ca. 65 meter over havets overflade, med udsigt over det sydfynske øhav. Der er rig mulighed for udflugter f.eks. til Langeland, Ærø, Skarø, Drejø, eller tag på en slotstur til Egeskov (17 km), Valdemar Slot, (2 km). Bytur til Svendborg, (5 km) til centrum. Badestrand, (2,5 km), finder man ved at gå eller køre ned gennem Gl. Nyby, forbi Ambrosius Stubs 700 år gamle egetræ.

Carlsberg Camping er en moderne campingplads, med familiebade, grillpladser, svømmeland, hoppepuder, minigolf, beach volley, udlejning af hytter og campingvogne m.m.

Carlsberg Camping har fået nyt svømmeland med glidebane, børnebassin og boblezone. Stå under paddehatten og lad vandet løbe ned over dig.Upload dine billeder

   Anmeld Carlsberg Camping   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62225384 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Sundbrovej 19, Tåsinge, 5700 Svendborg


   Anmeld Carlsberg Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Carlsberg Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Carlsberg Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Carlsberg Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Carlsberg Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Carlsberg Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Carlsberg Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Carlsberg Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Carlsberg Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.