Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Centerparcs Bispinger Heide


Stor feriepark kun ca. 60 km syd for Hamborg. Centeret ligger i et dejligt skovområde med søer, og her mellem træerne finder man ferieboligerne i form af bungalows samt en masse aktiviteter.

Den største attraktion er nok badelandet med rutsjebaner og flere forskellige badeområder. Badelandet er suptropisk, og her er masser af sjov for både store og små i mange timer.

Udover badelandet finder du her også et skønt indendørs klatreland og mange udendørs legepladser. Her er også mange søde klappedyr.

Området er helt bilfrit, men man kan leje cykler til at komme rundt med.

Her finder du også aktiviteter som tennis, golf, badminton, bordtennis, billard, bowling mm. Og her er også blevet plads til en skøn wellness afdeling til de voksne.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Centerparcs Bispinger Heide   

Informationer

Hamborg og omegn
Tyskland


Yderligere info:
Tlf: 01805 - 727 524 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Töpinger Straße 69, 29646 Bispingen


   Anmeld Centerparcs Bispinger Heide   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Centerparcs Bispinger Heide.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
23-04-2014 Sååå fedt! Skrevet af Mulebarn
Havde en fantastisk påskeferie. Der er badeland, legeland, fede hytter, masser af aktiviteter for ungerne og super skønt naturområde. Boede i en Kids premium hytte og ungerne var vilde med det.

Wellness området kan varnt anbefales hvis man som voksen trænger til lidt afslappet, alenetid.

Restauranten "Market Place" havde en fantastisk morgenbuffet og en lækker aftenbuffet, med et nyt tema hver aften og underholdning for børnene. Køkkenet i hytten havde også det nødvendige for at lave mad. Vær dog opmærksom på, at der kun er en lille fryseboks og i vores hytte, en lille kombiovn.

17-08-2009 fantastisk sted Skrevet af anonym
Vi var afsted en uge i sommerferien i Bispinger Heide. Og det var bare helt vildt FEDT. Boligen var stor og havde spa baog huset lå desuden i skoven og meget fredeligt, badelandet var kæmpe enormt med alle mulige bassiner og rutchebaner og dejlig varmt vand. Personalet i centret var flinke og hjælsomme og der var restaurenter og supermarked. Helt sikkert et sted vi skal ned til igen med vores drenge på 2 og 12 år
21-12-2008 Det kræver en god mave Skrevet af jni
Vi er netop hjemkommet fra centerparcs Heide 19/12 08 hvor vi har været i 5 dage. Pris 2000 kr. for et 4 personers hus. Husende er placeret inde i en fyrreskov, hvor der er gravet småsøer/åer imellem klynger af huse. Umiddelbart ligner husende lidt træt 70ér byggeri med deres flade tage og pletvise grønne farve af alger fra træerne. Men inden for er husende både store, velindrettede, og med masser af skabsplads, og jeg tror alle huse har udsigt ud over en skovsø. Efter en hurtig udpakning begav vi os til badelandet. Det er indrettet ala Lalandia, med kabiner hvor man skifter tøj, hvorefter man så går ud i et område for begge køn. Det første der slog os var at der ikke var baderum. Der var godt nok brusere ved indgangen til badelandet, men der var tilsyneladende ingen der brugte dem, og der var ingen sæbe. Og selvom der havde været sæbe, ville det jo nok vække opsigt hvis man begyndte at vaske de ædlere dele i et rum for begge køn. Inden for i badelandet var der meget flot, og fyldt med palmer så det ligner en urskov, og modsat Lalandia var der rigtigt dejligt varmt. Jeg tror at badelandet er væsentligt større end Lalandia. Det er i hvert fald både flottere, og bedre indrettet (undtagen for børn i 2 til 5 års alderen, mere herom senere) der er et stort bassin med bølger, hvorfra der går små kanaler, gennem grotter og urskov videre til mindre bassiner. Der er naturligvis også store jazussiér, 5 vand rutchebaner, hvoraf den ene udgår fra et udendørs bassin hvor man flyder langsomt igennem urskov, for pludseligt at få fart på, en speciel oplevelse, specielt i december. Vandet i de store bassiner er også væsentligt varmere end i Lalandia, så små børn kan være i længe uden at komme til at fryse. Dog er vandet meget klorholdigt (om det skyldes at folk ikke går i bad inden de træder ind i badelandet, eller den høje temperatur på vandet ved jeg ikke)
Der er små bassiner hvor vandstanden vel er 30 cm, med små vandruchebaner, fint for de helt små, men der var dog en totalt mangel på legetøj, på trods af der var en sandkasse midt i bassinet. Der var et stort område til de børn, som de reklamere meget med i deres brochure. Det må vist bare betegnes som spild af plads, Det var en lang å (man kunne ikke svømme rundt) der endte i et lille bassin, der var også en vandrutchebane som var fuldstændig mørk. Den turde vores børn ikke tage, så de var kun i dette område 5 min.
Efter 3 dage begyndte børnene og konen og få problemer med maven. Drengen, der ellers er usædvanligt hårdhudet, han græd i 1½ time om aftenen på 4 dagen, vi så små udslæt på hænder og ansigt. så vi troede det var skoldkopper, og ringede til vagtlægen i tyskland (hvilket i øvrigt gik nemt) Men lige da vi skulle ud af døren, kom der en ordentlig gang tyndskid, og han blev straks i godt humør igen. Om det var bakterier i vandet, eller det høje klorindhold i vandet de ikke kunne tåle ved jeg ikke. I området hvor badelandet er der også et lege/klatre land og restauranter (ligesom Lalandia) Lege/klatre landet er rigtigt godt, men uden om er der fyldt op med ting der koster penge, bla. nogle meget seje elektriske motorcykler, karruseller, airhocky og meget andet, så plagerier kan ikke undgås. Da hverken kone eller børn havde mave til en 5 dag i badelandet, tog vi i Heidepark (ligger 5 min kørsel væk). DET SKAL I PRØVE!. Utroligt flot, og pyntet fint op til jul. Også var der næsten ingen mennesker, der var ingen steder vi skulle stå i kø. Faktisk startede de fleste forlystelser op bare for os. Det kostede 12 EUR/voksen at komme ind, og så var alt gratis (børn under 4 var gratis) De har de største træ ruchebaner jeg har set. Der er masser af forlystelser for små børn, og julemanden, snedronningen, og feer gik rundt og delte gaver ud til børnene, Vi var også i den lokale Zoo (ligger 20 min kørsel væk) Den var også fantastik god, og der var over 1000 dyr, og de havde masser af plads, + en gigantisk legeplads.


Skriv en anmeldelse af Centerparcs Bispinger Heide

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Centerparcs Bispinger Heide:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Centerparcs Bispinger Heide en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Centerparcs Bispinger Heide. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Centerparcs Bispinger Heide egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Centerparcs Bispinger Heide før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.