Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Color Camp Trelde Næs


Color Camp Trelde Næs er en af danmarks bedst beliggende pladser, kun 50 km fra LEGOLAND og LØVEPARKEN, hvortil der tilbydes pakketilbud. Pladsen har egen badestrand og er placeret i et enestående og spændende naturområde med skov, strand og klinter, hvortil der er direkte adgang fra pladsen. På pladsen findes et kæmpe vandland med alt hvad hjertet begærer af rutchebaner og surfhill samt spa, sauna og tyrkisk bad.

I sæsonen arrangeres et utal af spændende aktiviteter for hele familien, fra musikarrangementer, underholdning, konkurencer og traditionelle familieaktiviteter som traktorkørsel, snobrød, krabbefiskeri etc. Pladsen råder over 35 hytter med toilet og bad samt 12 standard.

Hver dag kan du leje go-carts og suse rundt på pladsen. Fra pinselørdag til først i september er der gang i det store vandland. Hver weekend og i højsæsonen er der masser af aktiviteter for børn og voksne. Du kan bl.a. køre gratis med på med på traktorturen rundt på pladsen. Både cirkus BIG og Cirkus Krone besøger campingpladsen i løbet af sæsonen.

På de 3 legepladser er der hoppepuder og andre spændende legeredskaber og altid nogen at lege med. Der er 3 trampoliner at hoppe på. Om sommeren kan du nyde badestranden, hvadenten du vil bygge sandslotte, fange fisk eller bare bade.

Ved skovløberens gård er der ponyridning efter aftale.Upload dine billeder

   Anmeld Color Camp Trelde Næs   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75957183 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Trelde Næsvej 297, Trelde Næs, 7000 Fredericia


   Anmeld Color Camp Trelde Næs   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Color Camp Trelde Næs.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Color Camp Trelde Næs. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Color Camp Trelde Næs

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Color Camp Trelde Næs:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Color Camp Trelde Næs en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Color Camp Trelde Næs. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Color Camp Trelde Næs egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Color Camp Trelde Næs før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.