Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Copenhagen Camping


Copenhagen Camping ligger tæt på hovedstadens pulserende liv. Nærmere bestemt nær broen til Sverige i det idyliske Dragør og helt nøjagtigt lige ved de naturskønne og fuglerige strandenge.

For både de store og små har vi vel nok en af Danmarks smukkeste minigolfbaner. De ni huller og deres betagende omgivelser er dog ikke blot et flot syn. Faktisk er banen opbygget efter officiel amerikansk standard.

Du finder også en stenmelsbelagt petanque-bane på pladsen. Den er - ligesom minigolbanen - naturligvis anlagt efter de internationale standardmål, så hvis det er dig der taber kan du altså hverken bruge størrelsen eller underlaget som undskyldning.

For de mindste er der en pragtfuld legeplads med både gængse legeredskaber og ikke mindst dens hovedatraktion, som er en kæmpestor hoppepude.Upload dine billeder

   Anmeld Copenhagen Camping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 32942007 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Bachersmindevej 13, 2791 Dragør


   Anmeld Copenhagen Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Copenhagen Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Copenhagen Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Copenhagen Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Copenhagen Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Copenhagen Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Copenhagen Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Copenhagen Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Copenhagen Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.