Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Dalgård Camping


Dalgård Camping er en stille og rolig familie plads, hvor forældre og børn får en god ferie sammen.

Pladsen har egen sti ned til én af Djurslands bedste og mest børnevenlige badestrande. Det bløde sand og det lave vand indbyder til leg og afslapning. Stranden er også kendt for sit gode fiske vand.

På Dalgård Camping har børnene en særlig plads. Derfor er der i 2007 opført en ny, stor legeplads på 1.600 m2 centralt på pladsen. Legepladsen er aldersopdelt. For de mindste er der bl.a. trampolin, gynge, vippe, sandkasse og legeredskaber. For de lidt større børn har vi tarzanbane, hoppepude, svævebane, fugleredegynge, vippe, gynge og meget, meget andet. Legepladsen er naturligvis godkendt, så der er rig mulighed for at ”give den gas” i trygge omgivelser.

I juli måned har vi forskellige aktiviteter for børn i alle aldre. Det kan være bagning af snobrød over bål, stenmaling, rundbold og meget, meget mere. Her har børn og forældre en oplagt mulighed for hyggeligt samvær i hinandens selskab.Upload dine billeder

   Anmeld Dalgård Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86317013 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Nordkystvejen 65, Skovgårde, 8961 Allingåbro


   Anmeld Dalgård Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Dalgård Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Dalgård Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Dalgård Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Dalgård Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Dalgård Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Dalgård Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Dalgård Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Dalgård Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.