Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Danhostel Sønderborg-Vollerup


Vandrerhjemmet består af flere huse, der igen er opdelt i 1 - 6 sengs værelser (også uden køjer) med eget eller fælles bad/toilet. Man kan også bo i dejlige feriehytter, 2 x 2 sengs værelser, uden køjer, ekstra lange senge. Køkken med ovn, opholdstue med TV.

For børnene er der masser af aktiviteter som legeplads, minigolf og trampoliner.
Upload dine billeder

   Anmeld Danhostel Sønderborg-Vollerup   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 74423990 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Mommarkvej 22, 6400 Sønderborg


   Anmeld Danhostel Sønderborg-Vollerup   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Danhostel Sønderborg-Vollerup.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
12-08-2009 Skrevet af anonym
Vi havde den god eftermiddag, med stor oplevelese med dyrene.


Skriv en anmeldelse af Danhostel Sønderborg-Vollerup

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Danhostel Sønderborg-Vollerup:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Danhostel Sønderborg-Vollerup en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Danhostel Sønderborg-Vollerup. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Danhostel Sønderborg-Vollerup egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Danhostel Sønderborg-Vollerup før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.