Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Danland Bork Havn


Feriecenter Bork Havn består af 137 ferieboliger med hver 6 senge. De er i 2 etager og har egen terasse, hvor der kan grilles og hygges. Omkring feriecentret venter der masser af oplevelser. Stranden ved Ringkøbing Fjord er lavvandet og børnevenlig, og for de lidt større børn og de voksne er der ideelle forhold for windsurfing. Der er 8 km til Vesterhavet og 60 km. til Legoland. På feriecentret har I også et lille badeland med rutschebane, sauna, spapool og tyrkisk bad.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs børnepool, Indendørs legeland, Legeplads, Strand indenfor 500 meter, Hoppepude, petangue og tennis.Upload dine billeder

   Anmeld Danland Bork Havn   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75280587 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Danland
Book hos Feline

Adresse og kort:
Kirkehøjvej 34, 6893 Hemmet


   Anmeld Danland Bork Havn   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Danland Bork Havn.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
12-11-2008 Skrevet af anonym
extremt lydte lejl. og vandet i badelang var for kolde for de mindre børn (1 år og 2 år).


Skriv en anmeldelse af Danland Bork Havn

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Danland Bork Havn:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Danland Bork Havn en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Danland Bork Havn. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Danland Bork Havn egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Danland Bork Havn før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.