Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Danland Bro Strand


Bro Strand er en idyllisk plet på det Nordfynske landkort. Her er mildt og fredfyldt, naturen er imødekommende og bølgerne børnevenlige. På Fyn er I tæt på det hele, men nærmeste nabo er den lille by Bogense, der rummer mulighed for indkøb og shopping.

Ferieboligerne er arkitekttegnede i charmerende svensk skærgårdsstil, lyse og rummelige med fire værelser fordelt på to plan. Aftensmaden nydes i den hyggelige spisekrog. Brændeovnen sikrer varme og atmosfære også uden for sæsonen, og alle dage kan rundes af med en afslappende tur i feriehusets eget spabad og sauna. Fra stranden er der fortrinligt havfiskeri og en ligeså fortrinlig solnedgang over bæltet. På Bro Strand står tiden stille.

Aktiviteter og faciliteter:
Legeplads, Strand, Tennis.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Danland Bro Strand   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 64893877 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Danland
Book hos Feline

Adresse og kort:
Strandgårdsvej, 5464 Brenderup


   Anmeld Danland Bro Strand   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Danland Bro Strand.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Danland Bro Strand. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Danland Bro Strand

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Danland Bro Strand:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Danland Bro Strand en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Danland Bro Strand. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Danland Bro Strand egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Danland Bro Strand før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.