Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Danland Fåborg


Det hele er indenfor rækkevidde, når ferien er bestilt på Feriecenter Klinten. Lige ned til en børnevenlig strand og en uforstyrret udsigt over det Sydfynske Øhav. De hyggelige renoverede lejligheder er samlet omkring den store udendørs swimmingpool og børnenes legeplads. Også den børnevenlige strand er populær og har direkte adgang fra Feriecentret.

Af fællesfaciliteter kan også nævnes: Indendørs swimmingpool, bordtennis, billard, dart, legerum, legeplads med trampolin, minigolf, boule, kroket. I sommerperioden arrangeres leg og spil for børnene. Og vi har stor fælles grillplads lige ud mod stranden.

På restaurantens menukort er der fristelser for hele familien, og maden kan tilmed nydes i det fri på terrassen hele sommeren med udsigt over Det fynske Øhav. Kun 10 minutters gang fra Feriecenteret venter Faaborg med sine charmerende gamle huse, smalle stræder og hyggelige beværtninger.
Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Danland Fåborg   

Informationer

Fyn
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 62613800 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Danland
Book hos Feline

Adresse og kort:
Klinte Alle 1, 5600 Fåborg


   Anmeld Danland Fåborg   

  Handicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Danland Fåborg. 1 brugere har stemt.
ingen rating

Anmeldelser:
06-10-2006 Skøn udsigt Skrevet af MMJMM
Det er nogle år siden, vi besøgte Danland i Fåborg (jeg tror egentlig ikke det var Danland dengang) og vi havde dengang kun en 8 måneders baby med.

Lejligheden var måske en anelse kedelig, men det fungerede fint, og der var altan med udsigt over poolen/haven. Det indendørs badeland var ikke så velegnet til babyer, men til større børn har det sikkert været ok.

Beliggenheden er helt fantastisk; lige ned til vandet og tæt på Fåborg centrum og iøvrigt Fyns skønne attraktioner.

Med forbehold for hvad der er sket siden 2001, får de 4 stjerner.


Skriv en anmeldelse af Danland Fåborg

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Danland Fåborg:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Danland Fåborg en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Danland Fåborg. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Danland Fåborg egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Danland Fåborg før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.