Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Danland Fanø


Feriecenter Vesterhavet ligger direkte på stranden, og fra flere af lejlighederne er der havudsigt. Fanø er fuld af dejlig natur, og især i sommerperioden er der en livlig stemning på Fanø. Turen til fastlandet tager under et kvarter, så der er rig mulighed for en tur til Esbjerg eller f.eks. Legoland.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs swimmingpool, Udendørs swimmingpool, Indendørs legeland, Legeplads, Strand indenfor 500 meter.Upload dine billeder

   Anmeld Danland Fanø   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75163277 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Danland
Book hos Feline

Adresse og kort:
Strandvejen 61, 6720 Fanø


   Anmeld Danland Fanø   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Danland Fanø.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
09-03-2007 natur Skrevet af brunblondine
Fanø er jo en naturø, hvor kun fantasien sætter grænser for hvad man vil opleve, der er simpelthen ingen aldersbegrænsninger. Hotelets lejligheder er hyggelige uden for megen diggedarer, så der er plads til børns leg. I receptionen er de venlige til at hjælpe med babyudstyr.


Skriv en anmeldelse af Danland Fanø

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Danland Fanø:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Danland Fanø en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Danland Fanø. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Danland Fanø egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Danland Fanø før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.