Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Danland Feriecenter Klitten


Feriecenter Klitten blev fuldført i 2003 med en smuk hovedbygning, der vækker minder om fortidens hyggelige badehoteller.

Hovedbygningen ligger på en af vestkystens bedste grunde, i første parket, bare 1 minut fra stranden. Lejlighederne har flot udsigt over klitlandskabet fra balkonen på 1.sal. Der er tale om to næsten ens lejlighedstyper bygget forskudt i forhold til hinanden.

Alle ferieboligerne har 2 soveværelser samt dobbelt sovesofa i stuen. I finder en dejlig badeafdeling med bruseniche, spa og sauna. Husene har deres egen portindgang og to store terrasser.

Udover Vesterhavets dejlige bademuligheder har I mulighed for at købe adgang til Danlands store badeland for bare 50 kr. pr. dag/pr. lejlighed uafhængigt af, hvor mange personer I er.Upload dine billeder

   Anmeld Danland Feriecenter Klitten   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 33630200 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Danland
Book hos Feline

Adresse og kort:
Badevej, 6950 Ringkøbing


   Anmeld Danland Feriecenter Klitten   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Danland Feriecenter Klitten.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Danland Feriecenter Klitten. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Danland Feriecenter Klitten

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Danland Feriecenter Klitten:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Danland Feriecenter Klitten en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Danland Feriecenter Klitten. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Danland Feriecenter Klitten egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Danland Feriecenter Klitten før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.