Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Danland Gudhjem


Gudhjem Feriepark ligger kun 10 minutters gang fra havnen i Gudhjem og med 5 minutter til Melsted Strand. De 102 charmerende ferieboliger, bygget i bornholmsk stil, er opført i et hyggeligt miljø, hvor små stræder og grønne områder adskiller husene.

Gudhjem Feriepark er smukt beliggende på en skråning mod Østersøen, og nogle af husene har havudsigt. Med sin centrale placering er Gudhjem Feriepark det perfekte udgangspunkt til at opleve klippeøens unikke natur.. Alle feriehusene har individuelle ejere og der kan derfor forekomme små forskelle i indretningen.

Swimmingpoolen er åben og opvarmet fra 1/6-31/8.
Alle gæster har gratis indgang til Gudhjem Svømmehal.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Danland Gudhjem   

Informationer

Bornholm
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 56485444 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Danland
Book hos Feline

Adresse og kort:
Jernkaasvej 1, 3760 Gudhjem


   Anmeld Danland Gudhjem   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Danland Gudhjem.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Danland Gudhjem. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Danland Gudhjem

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Danland Gudhjem:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Danland Gudhjem en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Danland Gudhjem. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Danland Gudhjem egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Danland Gudhjem før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.