Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Danland Lemvig


På Feriecenter Lemvig er der fuld fart på: beachvolley og basketball er blot nogle af mulighederne. I kan også spille tennis og fodbold - og bagefter slappe af i pool, spabad og sauna. Det får pulsen bragt ned, så hele familien kan gøre sig klar til restaurantbesøg eller til bare at slappe af i de skønne ferieboliger med terrasse/balkon og en fantastisk udsigt over Limfjorden.

På Feriecenter Lemvig bor man godt året rundt, uafhængigt af vejret, for skulle vinden tage fat, er der mulighed for at tænde op i brændeovnen og skabe ekstra hygge inden døre.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Danland Lemvig   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97822722 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Danland

Adresse og kort:
Vinkelhagevej 8, 7620 Lemvig


   Anmeld Danland Lemvig   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Danland Lemvig.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
12-11-2008 Skrevet af anonym
Super for den lille familie, der ikke kræver meget plads. Lækker svømmehal, dejligt varmt vand til de små også.


Skriv en anmeldelse af Danland Lemvig

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Danland Lemvig:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Danland Lemvig en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Danland Lemvig. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Danland Lemvig egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Danland Lemvig før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.