Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Danland Søndervig


Feriehotel Danland Søndervig ligger kun få kilometer fra Ringkøbing. Her strækker klitterne sig milevidt langs Vesterhavet med en lun sandgryde til hver eneste familie. På hotellet er der lune solterrasser, tennisbane, billard, bordtennis m.m. samt legerum inde og legeplads ude. Og efter en oplevelsesrig feriedag er et besøg i en af de atmosfærefyldte restauranter i nærheden den helt rigtige afslutning på dagen.

Tæt på hotellet ligger Danmarks højest beliggende Fyr med en betagende udsigt. I Hvide Sande kan I nyde frokosten frisk fra røgeriet og købe ind til middagen i de velassorterede fiskeforretninger. Endelig er også Ringkøbing Fjord et besøg værd.

Men Søndervig udvikler sig også hele tiden. F.eks. er der lige over for Danland kommet et bowlingcenter, hvor man kan hygge sig i mange timer for en beskeden pris. Der er fuld fart på ned ad den 50 meter lange rutschebane, tryk på vand-kanonerne og sjov under det fossende vandfald i Feriehotel Søndervigs store subtropiske badeland. Og den, der svømmer for motionens skyld, har et stort bassin for sig selv – ligesom de helt små kan lege trygt i børnebassinet.

Når I har fået styret badelysten, kan I slappe af i spa-poolen, det tyrkiske bad, saunaen eller i solariet.


Se alle billederne her
Upload dine billeder

   Anmeld Danland Søndervig   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 97339200 / Gå til hjemmesiden

Online booking:
Book hos Danland
Book hos Feline

Adresse og kort:
Lodbergsvej 245, 6950 Ringkøbing


   Anmeld Danland Søndervig   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Danland Søndervig.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
04-03-2012 Uacceptabel rengøring!! Skrevet af Freyasmor
Vi er lige kommet hjem fra et weekend ophold Danland Søndervig. Med 4 voksne (28-58år) og 2 børn (5 og 9 år) .
Vi var afsted den første weekend i marts.
Selve lejligheden var uacceptabel rengjort der var beskidt og direkte ulækkert. Der var støv og spindelvæv over det hele, servicen var fedtet og rigtig ulækker, vinduerne var fedede, og når man tørrede en klud over gulvet, var det helt sort af skidt.
Vi var nød til at vaske alt ned for at kunne bruge noget af servicen og bordet, so også var møgbeskidt,
Havemøblerne på terrassen var mugne, og tørre stativet var gået i stykker. Mange af pærene i lamperne var sprunget, og mange af stik kontakterne virkede ikke..
Desuden kunne vinduet i det ene værelse ikke lukkes ordenligt!!!

Badelandet var lille, uhumsk og slidt. Når man tog en tur i vand rutjebanen, sad man fast i første sving og man måtte selv kæmpe sig ned igen.

"Legerummet" ved bowlingcenteret var desuden også uaccptabel, det var et lille rum lavet af betomfyld op med en masse puder, IKKE IMPONERENDE!

Desuden var alting uhørt dyrt!!!!

Vi sætter aldrig vores ben der igen det er direkte uacceptabelt og uhygiejnisk, og jeg vil fraråde alle mod at komme der!

Desuden var personalet fuldstændig overlegne og ligeglade med vores klage!!!
03-03-2009 Alletiders ferie i Søndervig Skrevet af Pia Juelsgaard
Vi tilbragte en forlænget weekend i Søndervig i uge 8. Boede i en hyggelig indrettet lejlighed med god plads, hvor børnene straks indtog hemsen. Hver dag var vi i badelandet, som var en stor succes hos vores piger på 4 og 6 år. Desuden var der gode legepladser og ikke langt til havet. Vi har kun positivt at sige om opholdet og tager gerne til Søndervig igen.
18-03-2008 Ulækkert og uden service Skrevet af Jesper Berg
Oplægget var en hyggelig januar weekend med kæresten og vores 2 børn - vikeligheden var desværre en anden.
En decideret ulækker lejlighed og ingen service fra hverken receptionen eller fra Kundeservice efterfølgende.
Jeg sendte en beskrivende klage til Danland - som de valgte ikke at svare på. Første efter 6 uger og 3 opringninger til deres kundeservice kom der svar...en check på kr. 419,-
Jeg kan kun advare mod at tage til Danland, Søndervig. Det er for ulækkert og servicen er ikke-eksisterende.
Til jer der tager afsted alligevel - god tur :o)


Skriv en anmeldelse af Danland Søndervig

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Danland Søndervig:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Danland Søndervig en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Danland Søndervig. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Danland Søndervig egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Danland Søndervig før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.