Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Darum Camping


Darum Camping er beliggende i en opvokset løvskov, med en dejlig natur. På campingpladsen er der gode læforhold, hyggelige pladser med tæt beplantning men også muligheder for åbne pladser.

På pladsen er der en hoppepude, gynger og en boldbane. Der findes også et aktivitetsområde til fri afbenyttelse med petanquebane, diverse spil samt små terasser med med borde/bænke med mulighed for social samvær.

Ved hovedbygningen ligger Glashuset. En udestue med TV og muligheder for social fællesskab/aktiviteter. Udenfor Glashuset er der en grill samt bålplads til fri afbenyttelse.

På campingpladsen er der mulighed for leje af hytter i forskellige størrelser.Upload dine billeder

   Anmeld Darum Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 75179116 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Alsædvej 24, St. Darum, 6740 Bramming


   Anmeld Darum Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Darum Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Darum Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Darum Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Darum Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Darum Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Darum Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Darum Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Darum Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.