Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Dayz Kattegat


Ved den dejlige strand Bønnerup på Norddjursland finder man Feriecenter Kattegat. Feriecenter Kattegat har 154 lyse og funktionelle lejligheder, der omkranser området, hvor aktiviteterne foregår.

Aktiviteter og faciliteter:
Indendørs badeland/swimmingpool, Indendørs børnepool, Udendørs swimmingpool, Udendørs børnepool, Indendørs legeland, Legeplads, Fittness, Restaurant, Strand indenfor 1000 meter, Minigolf.Upload dine billeder

   Anmeld Dayz Kattegat   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86386200 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Havet 24 A, Bønnerup Strand, 8585 Glesborg


   Anmeld Dayz Kattegat   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Dayz Kattegat.

Du kan bidrage ved at trykke her.


Anmeldelser:
15-09-2006 Weekendophold Skrevet af Dorthe Pedersen
Vi (2 voksne og 3 børn) har været på weekendophold på Feriecenter Kattegat ved Bønnerup Strand - og det var en rigtig god weekend. Lejlighederne er åbenbart meget forskellige; ikke i tip-top stand, men OK. Man skal dog regne med, at den type lejlighed, der hedder 6+, rent faktisk kun egner sig til HØJST 6 personer.

På centret er der fantastiske faciliteter til (små) børn. En virkelig lækker, indendørs pool (og udendørs, hvis vejret havde været til det) - med både børnebassin og boblebad var et meget stort hit hos alle børn (3-9 år). Derudover var der en stor legeplads, 3 trampoliner (nedsænket), minigolfbane, indendørs legerum, spillemaskiner, god biograf osv. Desuden kun et stenkast til stranden.

Legerum, spillemaskiner og biograf lukkede dog allerede kl. 20 om aftenen, hvilket sammen med værelsernes stand er med til at rykke vores anmeldelse en anelse ned.


Skriv en anmeldelse af Dayz Kattegat

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Dayz Kattegat:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Dayz Kattegat en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Dayz Kattegat. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Dayz Kattegat egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Dayz Kattegat før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.