Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

De Hvide Svaner Familiecamping


De Hvide Svaner Camping er en familiecampingplads med masser af tilbud til børnene, men der er også rig mulighed for at finde ro og fred for de, der blot ønsker at nyde den meget smukke natur eller gå på opdagelse i områdets kultur og natur tilbud.

De fleste børneaktiviteter er gratis og flere gange om ugen arrangeres f.eks.: Lejrbål, snobrødsbagning, bygning af sandskulpturer, sportsturneringer, musik & sang, børnebanko, pool-sjov, pandekageparty, kaninfodring, tegning & maling, skattejagter m.m. Ud over disse aktiviteter vil der også blive arrangeret specielle aktiviteter som f. eks. koncerter, underholdning, diskotek m.m.

Derudover har pladsen på legepladsen en stor og en lille hoppepude til henholdsvis store og små børn, der begge dagen lang og gennem hele sæsonen er besat af glade, hoppende børn. På legepladsen findes også gynger, vipper, vippedyr, klatretårn, klatrestativ, gravemaskiner, rutschebaner, legehuse, balancebom m.m. og masser af muligheder for sandkasselege.

Fra 30. maj til 30. august er der for pladsens gæster gratis adgang til de opvarmede swimmingpools.Upload dine billeder

   Anmeld De Hvide Svaner Familiecamping   

Informationer

Sjælland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 55442415 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Karrebækvej 741, 4736 Karrebæksminde


   Anmeld De Hvide Svaner Familiecamping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
De Hvide Svaner Familiecamping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af De Hvide Svaner Familiecamping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af De Hvide Svaner Familiecamping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere De Hvide Svaner Familiecamping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet De Hvide Svaner Familiecamping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for De Hvide Svaner Familiecamping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at De Hvide Svaner Familiecamping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt De Hvide Svaner Familiecamping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.