Velkommen gæst Bliv medlem Glemt password?
 
Søg overnatning

Djurs Hytteby og Camping


Djurs Hytteby & Camping ligger i et stort naturområde midt i det dejlige Djursland i udkanten af den hyggelige landsby Nimtofte - ikke langt fra færgehavnene i Grenå, Århus og Ebeltoft - og kun 2 km fra Djurs Sommerland. Det store naturområde er på 16 tdr. land, hvoraf en del er løvskov, nåleskov, vandløb, græsarealer og den idylliske "Djurs fiskesø". Her finder du et rigt dyreliv med blandt andet rådyr, ræve, egern, fasaner og mange småfugle. Der er 10 minutters gang til torvet i Nimtofte, som er forsynet med DagligBrugs, frisør og restaurant, og ikke langt fra torvet finder du lægen og apoteket.

Den opvarmede swimmingpool ligger i læ af bygninger og træer, og vanddybderne fra 50 cm til 140 cm er ideelle for både børn og voksne. Det samme er den store hoppepude som er på pladsen.

I løbet af sommeren tilbydes der aktiviteter som bålaften, ponyridning, byvandring, bankospil og Troldmand (for børn).Upload dine billeder

   Anmeld Djurs Hytteby og Camping   

Informationer

Jylland
Danmark


Yderligere info:
Tlf: 86398500 / Gå til hjemmesiden

Adresse og kort:
Stationsvej 64, 8581 Nimtofte


   Anmeld Djurs Hytteby og Camping   

  Handicapvenlighed:


Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for
Djurs Hytteby og Camping.

Du kan bidrage ved at trykke her.Der er endnu ingen anmeldelser af Djurs Hytteby og Camping. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Djurs Hytteby og Camping

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Søg efter overnatning:

 

Campingpladser
Feriecentre
Hoteller
Vandrerhjem
Bondegårdsferie

Land
Område
   


Hjælp til at vurdere Djurs Hytteby og Camping:

Karakter
Du kan kun give din karakter een gang, så har du tidligere givet Djurs Hytteby og Camping en karakter, så vil det være den, der gælder.

Aldersgruppe
Her kan du hjælpe andre børnefamilier med at fortælle, om din vurdering af den bedste alder for Djurs Hytteby og Camping. Du skal kun vælge god/dårlig for de aldersgrupper du selv kender, f.eks. gennem egne børn. De aldersgrupper du ikke kender, skal du blot lade stå i ved ikke. Hvis du f.eks. har 3 børn på 2, 7 og 12 år, og du synes at Djurs Hytteby og Camping egner sig fint til de to store, men ikke så godt til den yngste, så skal du vælge GOD for aldersgrupperne 7-8 år og 11-12 år og DÅRLIG for aldersgruppen 1-2 år. Har I besøgt Djurs Hytteby og Camping før, hvor dine børn har haft andre aldre, er du naturligvis velkommen til også at udfylde for de aldersgrupper. Du må blot ikke udfylde de aldersgrupper, du ingen erfaring har med på det bestemte udflugtsmål.

Anmeldelse
Vi anbefaler, at du bliver medlem og derefter skriver anmeldelsen. Så har du nemlig mulighed for at rette i din anmeldelse op til en uge efter at du har skrevet den. Der er også mange andre fordele, og du har mulighed for at fravælge alle former for reklame og nyheder fra Sjovforbørn.dk, hvis du ikke måtte ønske dem. Du kan blive medlem ved at trykke her.

Handicapvurdering
Du må KUN udfylde handicapanmeldelsen, hvis du eller dit barn er handicappet, da det er meget vigtigt med kvalificerede oplysninger. Kvaliteten af stisystemer og tilgængelighed er af hensyn til børn og voksne i kørestol, og puslefaciliteter er af hensyn til de (store) børn, der har brug for gode puslerum. En lift i puslerummet tæller også med.